HOME
BABYSITTERS
OUDERS
EXTRA
Untitled
NIEUWSFEITEN i.v.m. DEZE WEBSITE


01-04-2004: Mogelijkheid om een foto toe te voegen aan je profiel
Neen dit is géén aprilgrap! Vanaf vandaag kunnen babysitters die ingeschreven zijn als 'aanrader' een foto van zichzelf toevoegen aan hun profiel. Op deze manier komen zij veel minder afstandelijk over t.o.v. de ouders, wat natuurlijk hun kansen op een aanvraag om te gaan oppassen gevoelig verhoogt.

Deze dienst kan niet aan alle babysitters verleend worden aangezien duizenden foto's teveel plaats zouden innemen op de server (lees: dit zou veel te veel kosten) dus krijgen enkel de 'aanraders' dit voorrecht.
26-03-2004: Internationaal Babysit Online forum!
Aangezien er zowel in Vlaanderen als in Nederland een website met forum bestaat van Babysit Online, hebben we besloten om de twee verschillende forums te verenigen in één gemeenschappelijk forum! We nodigen iedereen uit om er een kijkje te komen nemen en een berichtje te plaatsen.

15-03-2004: Babysit Online verovert de wereld!
Na België heeft Babysit Online nu ook een website in Nederland. De bedoeling is om net als hier in België de grootste website op het gebied van babysitters te worden!

13-03-2004: Registreer je op het forum en win een prijs!
Om het gebruik van het forum van Babysit Online te stimuleren zal op 30 april 2004 een prijs verloot worden onder de 10 leden die het grootste aantal zinnige posts heeft geplaatst op het forum. Zowel de winnaar als de prijs zullen vermeld worden op de website!

Aarzel dus niet en schrijf je nu "hier" in op het forum van Babysitonline!

11-03-2004: BABYSIT Online komt eindelijk online!
Eindelijk is het zo ver! De website is vanaf vandaag voor iedereen bereikbaar via het internet. De bedoeling van de website is om een ontmoetingsplaats te vormen voor ouders en babysitters en dit volledig gratis! In de toekomst zal u regelmatig uitbreidingen aan de website kunnen opmerken aangezien de webpagina's continu "under construction" zijn. Indien u opmerkingen, ideëen of voorstellen heeft kan u die altijd kwijt op de webpagina "Contact"

13-01-2004: Ouders gebruiken fuif als babysit.
BRUSSEL Niet alle ouders zijn opgezet met het rechtlijnige optreden van de politie tegenover de jongste fuifgangers in Oostduinkerke. Sommige ouders protesteerden of kwamen mee als begeleider omdat hun kind niet binnenmocht. ,,Een vrouw had haar kind afgezet en wilde uit gaan eten. Zij protesteerde omdat ze geen babysit had. Het is hier toch geen kinderopvang?''

De Kwabettersfuif die vrijdagavond plaatsvond in deelgemeente Oostduinkerke wordt jaarlijks georganiseerd door laatstejaarsleerlingen van een Veurnese middelbare school. Er komen ook heel wat jonge tieners op af. Bij een controle vrijdagnacht stuurde de politie 80 jongens en meisjes van jonger dan zestien weer naar huis.Laatste update:
Hier kan je andere babysit en oppas gerelateerde websites opzoeken:
Aangepast zoeken