HOME
BABYSITTERS
OUDERS
EXTRA
Untitled

Hier volgt een beknopte uitleg van de werking van de website


1. Registreren en inloggen
Indien je een ouder bent die een kinderoppas zoekt en je weet niet goed hoe je je moet aanmelden, dan ben je hier op de juiste webpagina. (kandidaat-babysitters die hulp nodig hebben moeten hier klikken.) De website is zeer eenvoudig opgebouwd:

-Indien dit de eerste keer is dat je deze website bezoekt, dan moet je je eerst registreren. Dit kan je hier doen. Je moet nogal veel informatie invullen in het registratieformulier, maar dit is voornamelijk uit veiligheidsredenen. Niets van deze informatie zal aan derden doorgegeven worden behalve dan de gegevens waardoor de babysitter je kan contacteren. Het belangrijkste dat we hier moeten opmerken is dat je tweemaal hetzelfde paswoord moet ingeven, om fouten te vermijden. Draag er ook zorg voor dat je je correcte postcode ingeeft!

-Als je reeds geregistreerd bent zal je eerst moeten inloggen vooraleer je iets kan doen (behalve de links onder EXTRA, die altijd bereikbaar zijn). Je raakt heel makkelijk op de inlog-pagina: ofwel klik je op "OUDERS" ofwel klik je op "Inloggen" dat onder "OUDERS" staat. Hier moet je dan het tijdens de registratie gekozen paswoord en je emailadres intypen om toegang te krijgen tot de website. In tegenstelling tot de meeste websites moet je hier geen "gebruikersnaam" opgeven om de heel eenvoudige reden dat je die niet nodig hebt: Dit is reeds één ding dat je al niet meer kan vergeten!

-Indien je je paswoord niet meer kan herinneren, dan kan je op de link "Klik hier als je je paswoord vergeten bent" klikken, waarna je je emailadres moet ingeven en je paswoord naar je opgestuurd wordt.

2. De verschillende mogelijkheden
Momenteel zijn er nog maar drie mogelijkheden die specifiek voorbehouden zijn aan de ingelogde ouders, namelijk een babysit zoeken via de postcode, het plaatsen van een zoekertje om een babysit te vinden en het aanpassen van je gegevens. We zullen nu wat dieper ingaan op deze opties:

-Je kan je gegevens aanpassen door op de gelijknamige link te klikken. Nadat je dit gedaan hebt zal je op een webpagina terechtkomen die heel hard lijkt op de registratie-pagina, maar nu zijn de vakjes reeds ingevuld met jouw gegevens. Ook zal je zoekertje getoond worden: Indien je reeds een zoekertje geplaatst had staat in dit tekstvak de tekst die jij had opgegeven, in het andere geval is het tekstvak leeg. Je kan hier alle gegevens, ook je zoekertje, aanpassen.(let op dat je wel opnieuw tweemaal hetzelfde paswoord moet ingeven, maar dit paswoord moet niet hetzelfde zijn als de vorige keer!)

-Als je bij de link "oppas zoeken" de postcode invult van de gemeente waar je een babysit zoekt, dan zullen alle beschikbare kinderoppassen gerangschikt volgens stijgende afstand tot de opgegeven gemeente weergegeven worden. Indien je een mogelijke kandidaat denkt gevonden te hebben kan je links op de -OK- knop drukken om de contactinformatie te zien te krijgen.

-Een laatste mogelijkheid bestaat erin om zelf een zoekertje te plaatsen waarin je de vereisten voor de gezochte kinderoppas kunt specifiëren. De babysitters kunnen deze zoekertjes raadplegen en dan zelf contact opnemen. Dit is niet aan te raden indien je dringend een kinderoppas zoekt aangezien de meeste babysitters deze zoekertjes niet dagelijks zullen bekijken.

3. De extra's
Er zijn natuurlijk ook nog een hele hoop extra's die zeer waarschijnlijk nog fors uitgebreid zullen worden in de toekomst. De volgende extra's zijn reeds aanwezig:

-In het forum kan over alles wat verband houdt met babysitten (of zelfs niet) gediscussieerd worden. Vragen, opmerkingen en tips mag je hier plaatsen en er zal gegarandeerd antwoord op komen. Het is aan de leden van de website om het forum uit te bouwen tot een nuttig instrument voor zowel ouders als babysitters, dit kan de webmaster niet op zichzelf! Je kan een account met paswoord en gebruikersnaam aanmaken op het forum, maar dit is zeker niet verplicht: Je kan ook als gast alle berichtjes lezen en beantwoorden!

-Als je een berichtje wenst achter te laten met jouw mening over de website kan je dit natuurlijk ook in het gastenboek.

-In de rubriek "Nieuws" kan je alle nieuwtjes over de website terugvinden. Meestal zal dit nieuws ook wel zichtbaar zijn in de scrollbar bovenaan het scherm.

-Interessante links voor zowel ouders als babysitters kan je terugvinden onder de gelijknamige link in de inhoudstafel van de website.

-Indien je de webmaster(s) van deze site wenst te bereiken, dan kan je dit via de link Contact. Er zijn verschillende redenen waarom je ons zou willen contacteren:bvb vragen, opmerkingen, plaatsen advertenties, banner exchange, link toevoegen, bugs rapporteren, klachten, suggesties, ...


We hopen dat je nu zonder problemen de website kan gebruiken. Indien je toch nog vragen zou hebben kan je die altijd doorsturen in de "contact"-webpagina.(zie hierboven)

Veel succes!


Laatste update:
Hier kan je andere babysit en oppas gerelateerde websites opzoeken:
Aangepast zoeken