HOME
BABYSITTERS
OUDERS
EXTRA
Untitled

KlachtenIndien u klachten heeft over babysitters, ouders, bezoekers van deze website, de inhoud van deze website, ... Gelieve een email te sturen naar het volgende adres:

Klachtendienst

InformatieWenst u bijkomende informatie over de werking of de totstandkoming van deze website, of om het even welke andere informatie, laat ons je vragen weten d.m.v.het volgende emailadres en we zullen er in de mate van het mogelijke op antwoorden:

Infodienst

SuggestiesGoede suggesties en interessante voorstellen om deze site nog beter te laten voldoen aan de wensen van de bezoekers zijn natuurlijk altijd welkom. Indien een voorstel wordt weerhouden en toegepast wordt in de website krijgt de persoon die het voorstel formuleerde een mooie prijs! Aarzel niet en contacteer ons:

Suggesties

AdverterenWegens de hoge bezoekersaantallen en het specifieke publiek is deze website natuurlijk ideaal om te adverteren. Dit is reeds mogelijk vanaf 0.10 euro per dag!!! Indien je geÔnteresseerd bent kan je hier meer info aanvragen:

Marketingdienst

BugsDeze website is verbonden met een ingewikkelde databank. het is dus niet onmogelijk dat ergens nog kleine foutjes geslopen zijn (bvb bij de postcodes) en indien u een fout hebt opgemerkt vragen we u om deze aan ons te rapporteren zodat dit kan hersteld worden. Dank bij voorbaat!

Technische dienstLaatste update:
Hier kan je andere babysit en oppas gerelateerde websites opzoeken:
Aangepast zoeken